KASSA INFORMATIE

WANNEER ZIJN WE OPEN?

Luxor is open vanaf 45 minuten voor iedere voorstelling tot uiterlijk een uur na iedere voorstelling. U kunt dagelijks tot uiterlijk 23.00 uur bij ons in het theatercafé terecht voor een drankje.
Ons telefoonnummer is (0575) 51 37 50. Vragen omtrent uw tickets kunt u ook mailen naar kassa@luxorzutphen.nl.

 

TICKETS

Voor de voorstellingen van Luxor kun je online kaarten kopen. Dit kan 24 uur per dag via deze website. Vanaf 45 minuten voor de voorstelling kunnen er alleen nog kaarten aan de kassa worden gekocht.

VOORWAARDEN

  • Als de voorstelling begonnen is, worden bezoekers niet meer binnengelaten.
  • Uw drankje mag mee de zaal in, eten is daarentegen verboden. 
  • Vergeet niet na de voorstelling uw telefoon weer aan te zetten.
  • Het theatercafé is dagelijks tot 23.00 uur geopend. 
  • Kaarten kunnen niet geruild, gewijzigd of geannuleerd worden. 
  • Wij hanteren geen wachtlijsten bij uitverkochte zalen. 
  • U kunt bij ons uitsluitend per pin betalen. 

 

ENTREEPRIJZEN

– Regulier : € 10,00
– Kortingspas : € 7,50
– CJP : € 7,50
– Donderdagmiddag : € 6,00
– Luxor Junior : € 7,00

Voor speciale voorstellingen kan er mogelijk een andere entreeprijs gelden. Voor films langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 1,-. Betaling is ook mogelijk met de Luxor-cadeaubon of de Nationale Bioscoopbon. De Nationale Bioscoopbon is echter enkel bij ons aan de kassa te besteden en niet online. De MaDiWoDo Bioscoopkaart E-voucher is ook bij ons geldig, voor de aangegeven waarde van 6,50 euro. Het eventuele verschil moet aan de kassa worden bijbetaald. 

 

KORTINGSPAS

Voor € 22,50 per jaar krijg je onze kortingspas *. Op vertoon van deze pas ontvang je korting op de entreeprijs van filmvertoningen en ontvang je de digitale filmladder. Vanaf € 65,- per jaar ben je Vriend van Luxor. Dit bedrag is inclusief een donateursbijdrage van € 42,50. Op vertoon van de vriendenpas krijg je korting op de entreeprijs van filmvertoningen én voorrang bij uitnodigingen voor speciale activiteiten.

KORTINGSPAS AANSCHAFFEN Klik hier.

KORTINGSPAS VERLENGEN Klik hier.

KORTINGSPAS OPZEGGEN mail dan naar kassa@luxorzutphen.nl.

JONGERENPAS (verkrijgbaar aan de kassa)

Voor jongeren is er een speciale jongerenpas. Die geeft dezelfde voordelen als de kortingspas en kost maar € 10,00 per jaar.
Een mooi cadeau om jongeren in de gelegenheid te stellen bijzondere films te zien en filmliefde bij te brengen!

 

CADEAUBON

Cadeaubonnen zijn zowel online als aan de kassa verkrijgbaar. Wanneer u online een cadeaubon bestelt, ontvangt u deze direct in uw mailbox. Wanneer u een cadeaubon met een bedrag naar keuze aan de kassa koopt, ontvangt u hier een speciaal ontwerpen Luxor-enveloppe bij.

CADEAUBON AANSCHAFFEN klik hier

 

* Houd bij aanschaf van een kortingspas via de website of via een overboeking rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen.