KASSA INFORMATIE

WANNEER ZIJN WE OPEN?

Luxor is open vanaf een uur voor iedere voorstelling. De kassa sluit als de film begint. Het theatercafé is een uur voor en na iedere voorstelling open. De kassa is telefonisch bereikbaar vanaf een uur voor aanvang van elke voorstelling en tijdens de voorstelling.
Ons telefoonnummer is (0575) 51 37 50, u kunt vragen over kassa ook mailen naar kassa@luxorzutphen.nl

 

KOPEN

Voor de voorstellingen van Luxor kun je online kaarten kopen. Dit kan 24 uur per dag via deze website. Vanaf één uur voor de voorstelling kunnen er alleen nog kaarten aan de kassa worden gekocht.

 

ENTREEPRIJZEN

– Regulier : € 9,50
– Kortingspas : € 7,00
– CJP : € 7,00
– Donderdagmiddag : € 5,50
– Luxor Junior : € 6,50

Voor speciale voorstellingen kan er mogelijk een andere entreeprijs gelden. Voor films langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 1,-. Betaling is ook mogelijk met de Luxor-cadeaubon of de Nationale Bioscoopbon.

 

KORTINGSPAS

Voor € 22,50 per jaar krijg je onze kortingspas. Op vertoon van deze pas ontvang je korting op de entreeprijs van filmvertoningen en ontvang je de digitale filmladder. Vanaf € 65,- per jaar ben je Vriend van Luxor. Dit bedrag is inclusief een donateursbijdrage van € 42,50. Op vertoon van de vriendenpas krijg je korting op de entreeprijs van filmvertoningen én voorrang bij uitnodigingen voor speciale activiteiten.

Kortingspas aanschaffen? Klik hier.
Of maak € 22,50 of € 65,- euro over op bankrekening NL83 INGB 0003 4772 37 van Stichting Film & Theater -Luxor. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Je kunt de kortingspas ook aan de kassa kopen. De korting gaat dan meteen in.

Kortingspas verlengen? Klik hier

 

JONGERENPAS

Voor jongeren is er een speciale jongerenpas. Die geeft dezelfde voordelen als de kortingspas en kost maar € 10,00 per jaar.
Een mooi cadeau om jongeren in de gelegenheid te stellen bijzondere films te zien en filmliefde bij te brengen!

 

CADEAUBON

Bij de kassa is de Luxor-cadeaubon te koop voor € 10,-. Deze bon geeft recht op een entreekaartje voor een filmvoorstelling bij het Luxor Theater en een consumptie in het theatercafé.
NB De cadeaubon zelf is geen entreekaartje!