KASSA INFORMATIE

WANNEER ZIJN WE OPEN?

Luxor is open vanaf 45 minuten voor iedere voorstelling. De kassa sluit als de film begint. Het theatercafé is 45 minuten voor en na iedere voorstelling open. De kassa is telefonisch bereikbaar vanaf 45 minuten voor aanvang van elke voorstelling en tijdens de voorstelling.
Ons telefoonnummer is (0575) 51 37 50, u kunt kassavragen ook mailen naar kassa@luxorzutphen.nl

 

KOPEN

Voor de voorstellingen van Luxor kun je online kaarten kopen. Dit kan 24 uur per dag via deze website. Vanaf 45 minuten voor de voorstelling kunnen er alleen nog kaarten aan de kassa worden gekocht.

RESERVEREN

Er kunnen bij ons theater geen kaarten gereserveerd worden, kaarten kunnen alleen gekocht worden online of aan de kassa.

 

ENTREEPRIJZEN

– Regulier : € 10,00
– Kortingspas : € 7,50
– CJP : € 7,50
– Donderdagmiddag : € 6,00
– Luxor Junior : € 7,00

Voor speciale voorstellingen kan er mogelijk een andere entreeprijs gelden. Voor films langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 1,-. Betaling is ook mogelijk met de Luxor-cadeaubon of de Nationale Bioscoopbon. De Nationale Bioscoopbon is echter enkel bij ons aan de kassa te besteden en niet online.

Gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden. Let op: de MaDiWoDo Bioscoopkaart E-voucher is ook bij ons geldig, voor de aangegeven waarde van 6,50 euro. Het eventuele verschil moet aan de kassa worden bijbetaald. 

 

KORTINGSPAS

Voor € 22,50 per jaar krijg je onze kortingspas *. Op vertoon van deze pas ontvang je korting op de entreeprijs van filmvertoningen en ontvang je de digitale filmladder. Vanaf € 65,- per jaar ben je Vriend van Luxor. Dit bedrag is inclusief een donateursbijdrage van € 42,50. Op vertoon van de vriendenpas krijg je korting op de entreeprijs van filmvertoningen én voorrang bij uitnodigingen voor speciale activiteiten.

KORTINGSPAS AANSCHAFFEN Klik hier.

Of maak € 22,50 of € 65,- euro over op bankrekening NL83 INGB 0003 4772 37 van Stichting Film & Theater -Luxor *. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Je kunt de kortingspas ook aan de kassa kopen. De korting gaat dan meteen in.

KORTINGSPAS VERLENGEN Klik hier

 

JONGERENPAS (verkrijgbaar aan de kassa)

Voor jongeren is er een speciale jongerenpas. Die geeft dezelfde voordelen als de kortingspas en kost maar € 10,00 per jaar.
Een mooi cadeau om jongeren in de gelegenheid te stellen bijzondere films te zien en filmliefde bij te brengen!

 

CADEAUBON

Cadeaubonnen zijn zowel online als aan de kassa verkrijgbaar in standaard bedragen van € 10,- € 20,- en € 50,-. U kunt echter ook een cadeaubon aanschaffen met een zelf te bepalen waarde.
De bonnen zijn in delen te verzilveren, de bon kan niet bij de bar worden ingeleverd.
Na aankoop is de cadeaubon van Luxor 1 jaar geldig: dat heeft er mee te maken dat de bon een geldwaarde vertegenwoordigd.

CADEAUBON AANSCHAFFEN klik hier

 

* Houd bij aanschaf van een kortingspas via de website of via een overboeking rekening met een verwerkingstijd van maximaal 3 werkdagen.