In Luxor kun je iedere dag films zien uit de hele wereld. We vertonen de nieuwste art house films, klassiekers, documentaires en kinderfilms en bieden jonge makers uit Zutphen en omgeving een podium. Maar Luxor is meer dan alleen een filmhuis. Je kunt bij ons ook terecht voor poëzieavonden, muziekoptredens, film-cursussen én bijzondere festivals.

Wil jij ons helpen bij het mogelijk maken van ons programma-aanbod? Steun Luxor! 

Je kunt bijdragen aan een gevarieerd cultureel aanbod door: 

  • Een cadeaubon à 12,50 euro te schenken aan een bekende. Deze cadeaubon geeft diegene recht op één gratis filmvoorstelling en drankje. Papieren cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa.
  • Je feestje of lezing in Luxor te organiseren. Buiten de reguliere filmvertoningen, zijn onze zalen met 81 of 18 stoelen beschikbaar voor verhuur. Ook kun je hierbij gebruikmaken van onze bardiensten. Stuur voor meer info een mail naar info@luxorzutphen.nl.
  • Maandelijks op de hoogte te blijven via onze nieuwsbrief. Meld je aan via onze website luxorzutphen.nl.
  • Ons te volgen via facebook en instagram: @luxor_theater
  • Luxor pashouder te worden: voor slechts 25 euro per jaar kun je met 2,50 euro korting naar de film.
  • Luxor vriend te worden: voor 65 euro per jaar ben je pashouders én donateur.
  • Club van 99-lid te worden: voor 99 euro per jaar adopteer je een Luxorstoel.

 

KORTINGSPAS

Wil je graag met korting naar de film? Dat kan voor € 22,50 per jaar! Je betaalt dan geen € 10,00 voor een reguliere voorstelling, maar slechts € 7,50. Ga ja vaker dan negen keer per jaar naar de film, dan is de kortingspas een uitstekend idee!

JONGERENPAS (verkrijgbaar aan de kassa)

Ook speciaal voor jongeren, hebben wij een kortingspas. Voor maar liefst € 10,00 per jaar, kunnen zij onbeperkt voor slechts € 7,50 naar de film . Een mooi cadeau om jongeren in de gelegenheid te stellen bijzondere films te zien en filmliefde bij te brengen!

 

VRIEND

Als vriend van Luxor lever je een bijdrage aan onze filmvoorstellingen en andere activiteiten en ondersteun je het culturele klimaat in Zutphen. Dat is belangrijk, omdat we Zutphen en omgeving een sprankelend en veelzijdig programma willen blijven bieden, met bijzondere films en verrassende evenementen.

De vriendschap komt natuurlijk van twee kanten. Je ontvangt een kortingspas die recht geeft op € 2,50 korting op alle reguliere filmvoorstellingen. Bovendien krijg je voorrang bij bijzondere activiteiten en nodigen we je jaarlijks uit voor een speciaal cultureel programma. Je wordt Vriend van Luxor voor € 65,- per jaar (meer mag natuurlijk ook).

Je kunt vriend worden, een kortingspas of een jongerenpas aanvragen door hieronder op de desbetreffende link te klikken, je gegevens in te vullen en direct af te rekenen via iDEAL. Ook kun je je opgeven aan de kassa tijdens onze openingstijden.

 

CLUB VAN 99 – adopteer een stoel

Luxor is op de weg terug, maar kampt zoals de hele culturele sector nog steeds met de gevolgen van de coronacrisis. Daarom doen we voor het tweede jaar een beroep op u, het publiek.

Luxor heeft met de Pieter Scharphorn-zaal en de tijdens de pandemie gerealiseerde Maïté Duval-zaal bij elkaar 99 stoelen. Die bieden we aan ter adoptie. Door een van die 99 stoelen te adopteren, steunt u ons unieke filmtheater.

Hoe werkt het?

Je kunt een stoel adopteren voor € 99 en treedt daarmee toe tot de Club van… nee, niet van 100, maar van 99!
Het lidmaatschap van deze selecte Club geldt voor een jaar en kan daarna jaarlijks worden verlengd voor achtereenvolgens € 89, € 79, € 69 en € 59 per jaar.

Wat krijg je?

Als bewijs van uw steun ontvangt u een sierlijk ‘Luxor Club van 99’-speldje, ontworpen door grafisch ontwerper Marc Weikamp. Ook nodigen wij u jaarlijks uit voor een speciaal Luxor-programma.

Aanmelden

Lid worden kan door een bericht te sturen naar info@luxorzutphen.nl.

FISCAAL AFTREKBAAR

Luxor is door de fiscus erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarom mag je de schenking of bijdrage voor je Vriendschap aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Je ontvangt op aanvraag jaarlijks een overzicht van jouw bijdrage aan Luxor.

Club van 99

A.M.T. de Haas

Antje van Dijk

Arjan Kompier

Geertje van Zanten

Cor Brandsma

Egbert Veneman

Jos Bögemann

Francien Nagelkerke

Gea Dolstra

Gerrie Klok

H. Ypinga

Hans Heesen

Alan Smithee

Stef Merlijn

Jan Bakker

Alan Smithee

José Hogenkamp

Laura Werger

M. Horensma

Magda van der Wulp

Alan Smithee

Sonja Wensink

Alan Smithee

Alan Smithee

Tine Elhorst

Aleide Hendrikse

Elma Strijks

Jantine Oonk-Baart

Henk Oonk

Nina Elshof

Mei Lan Tan

Paul de Jager

Ellen Praag

Anneke Teunissen

Els ten Hengel

L.A. Vrolijk

Jeroen Hendrikse

Peter de Winter