Hier vindt u films die de komende tijd te zien zullen zijn in Luxor.

BINNENKORT IN LUXOR

MAMA WEED
Patience Portefeux werkt bij de narcoticapolitie. Ze moet telefoongesprekken afluisteren waarin over drugsdeals gesproken wordt. Dan neemt het verhaal een wending. Met Isabelle Huppert.

 

 

SWEETNESS IN THE BELLY
Als Lilly’s ouders overlijden, vlucht ze naar Engeland om aan de burgeroorlog in Ethiopië te ontkomen. Ze voelt zich volledig verloren in haar nieuwe omgeving, maar zet zich vol passie in bij haar nieuwe missie, namelijk het herenigen van gebroken families…

 

HERE WE ARE
Een prachtig verhaal over de worsteling van Aharon, een toegewijde vader, en de moeilijke keuzes die komen kijken bij het zorgen voor zijn zoon Uri, die een mentale beperking heeft.

 

 

THE MAN WHO SOLD HIS SKIN
Syriër Sam Ali wil naar Brussel waar zijn grote liefde woont. Maar hij heeft geen geld en geen visum. Kunstenaar Jeffrey Godefroi doet die hem een brutaal aanbod: als Sam zijn rug als levend canvas aanbiedt, zorgt Jeffrey dat hij naar Europa kan. Een waargebeurd verhaal.

 

 

DRIJFZAND

Suze leidt een gelukkig leven met haar man en dochtertje op Texel. Als haar moeder, een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen. Speelfilmdebuut van de in Zutphen woonachtige Margot Schaap.

 

 

OP PICL

Dark Rider 
Ben Felten is vastbesloten zijn kinderdroom waar te maken. De 51-jarige man wil professioneel motorcoureur worden en het wereldsnelheidsrecord op land verbreken. Alleen is hij blind.

 

Sweat

Indrukwekkend portret over de eenzame wereld van een sociale media influencer

 

Stray

Dwaal met drie zwerfhonden door Istanboel in deze ultieme ode aan de trouwe viervoeter.

 

Enfant Terrible

Energieke biopic van de legendarische Duitse filmmaker Rainer Werner Fassbinder

 

Oliver Sacks: His Own Life

Fascinerend portret van de wereldberoemde en briljante neuroloog Oliver Sacks