Het Luxor Theater in Zutphen zoekt per 1 augustus een medewerker filmprojectie/techniek voor een aanstelling van 20 uur per week. Bruto maandsalaris €1479,00.

Luxor Theater, een filmhuis met podiumfunctie en theatercafé, opgericht in 1918, behoort tot de culturele basisinfrastructuur van de gemeente Zutphen. Luxor heeft twee zalen, met ruim 1300 voorstellingen per jaar. Luxor is een vrijwilligersorganisatie met ANBI-status, met circa tachtig vrijwilligers.

Taken
Tot de taken van de medewerker filmprojectie/techniek behoren: (technische en logistieke voorbereiding van de) filmvertoning, aansturen van de groep operateurs, contact met distributeurs en met Cinema Next.

Kwaliteiten
Het werken in een vrijwilligersorganisatie betekent dat je goed moet kunnen motiveren. Kennis van theater-/geluidstechniek strekt tot aanbeveling. Je werkzaamheden vinden plaats verdeeld over 5 dagdelen in de week.

Je kunt je sollicitatie vóór 1 juli richten aan: Luxor Theater, t.a.v. H. Heesen, Houtmarkt 64, 7201KM Zutphen of info@luxorzutphen.nl.