In Luxor kun je iedere dag films zien uit de hele wereld. We vertonen de nieuwste art house films, klassiekers, documentaires en kinderfilms en bieden jonge makers uit Zutphen en omgeving een podium. Maar Luxor is meer dan alleen een filmhuis. Je kunt bij ons ook terecht voor poëzieavonden, muziekoptredens, film-cursussen én bijzondere festivals.

 

Wil jij ons helpen bij het mogelijk maken van ons programma-aanbod? Dit kan als volgt:

 

KORTINGSPAS

Wil je graag met korting naar de film? Dat kan voor € 22,50 per jaar! Je betaalt dan geen € 10,00 voor een reguliere voorstelling, maar slechts € 7,50. Ga ja vaker dan negen keer per jaar naar de film, dan is de kortingspas een uitstekend idee!

VRIEND

Als vriend van Luxor lever je een bijdrage aan onze filmvoorstellingen en andere activiteiten en ondersteun je het culturele klimaat in Zutphen. Dat is belangrijk, omdat we Zutphen en omgeving een sprankelend en veelzijdig programma willen blijven bieden, met bijzondere films en verrassende evenementen.

De vriendschap komt natuurlijk van twee kanten. Je ontvangt een kortingspas die recht geeft op € 2,50 korting op alle reguliere filmvoorstellingen. Bovendien krijg je voorrang bij bijzondere activiteiten en nodigen we je jaarlijks uit voor een speciaal cultureel programma. Je wordt Vriend van Luxor voor € 65,- per jaar (meer mag natuurlijk ook).

Je kunt vriend worden of een kortingspas aanvragen door hieronder op de desbetreffende link te klikken, je gegevens in te vullen en direct af te rekenen via iDEAL. Ook kun je je opgeven aan de kassa tijdens onze openingstijden.

Steun ons met een gift

Giften zijn belangrijk voor Luxor. Ze maken het mogelijk de filmcultuur in een gevarieerd programma te blijven aanbieden. Luxor is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan Luxor zijn daarom fiscaal aftrekbaar. Voor een certificaat kun je een mail sturen naar administratie@luxorzutphen.nl.

Ben je geïnteresseerd in het beleid voor de toekomst en de resultaten van het afgelopen jaar dan vindt je hieronder twee koppelingen voor de betreffende stukken.

RSIN / fiscaal nr ANBI: 0085.70.607

BELEIDSPLAN 2020-2025

Jaarrekening 2023 V2.0 def – signed