STEUN LUXOR

Het Luxor Theater is een cultureel pareltje in de Zutphense binnenstad. Je kunt Luxor steunen op verschillende manieren. Door vriend te worden, een kortingspas of een jongerenpas te nemen.

 

VRIEND

Als vriend van Luxor lever je een bijdrage aan onze filmvoorstellingen en andere activiteiten en ondersteun je het culturele klimaat in Zutphen. Dat is belangrijk, omdat we Zutphen en omgeving een sprankelend en veelzijdig programma willen blijven bieden, met bijzondere films en verrassende evenementen.

De vriendschap komt natuurlijk van twee kanten. Je ontvangt een kortingspas die recht geeft op € 2,50 korting op alle reguliere filmvoorstellingen en je krijgt de digitale filmladder thuis in je mail. Bovendien krijg je voorrang bij bijzondere activiteiten en nodigen we je uit voor de jaarlijkse Vriendenavond. Je wordt Vriend van Luxor voor € 65,- per jaar (meer mag natuurlijk ook).

 

KORTINGSPAS

Ook zonder vriend te worden kun je een kortingspas krijgen. Voor € 22,50 krijg je een jaar lang korting. Je betaalt dan geen € 9,50 voor een film, maar € 7,00. Ga ja vaker dan negen keer per jaar naar de film, dan is de kortingspas een uitstekend idee!

 

JONGERENPAS (verkrijgbaar aan de kassa)

Voor jongeren is er een speciale jongerenpas. Die geeft dezelfde voordelen als de kortingspas en kost maar € 10,00 per jaar. Een mooi cadeau om jongeren in de gelegenheid te stellen bijzondere films te zien en filmliefde bij te brengen!

 

BETALEN

Je kunt vriend worden, een kortingspas of een jongerenpas aanvragen door hieronder op de desbetreffende link te klikken, je gegevens in te vullen en direct af te rekenen via iDEAL. Ook kun je je opgeven aan de kassa tijdens kassa openingstijden.

 

KORTINGSPAS CADEAU DOEN

Wil je een kortingspas voor een ander kopen, klik dan hier.

 

FISCAAL AFTREKBAAR

Luxor is door de fiscus erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarom mag je de schenking of bijdrage voor je Vriendschap aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Je ontvangt op aanvraag jaarlijks een overzicht van jouw bijdrage aan Luxor.