Beste filmliefhebber, bezoeker van Luxor,

In verband met de nieuwe coronamaatregelen vragen we uw aandacht voor het volgende.

Met ingang van 25 september is het Coronatoegangsbewijs verplicht bij alle bioscopen, horeca, concerten, festivals, theatervoorstellingen en professionele sportwedstrijden.
Helaas hebben wij niet de keuze om de huidige situatie (met 1,5 meter en minder capaciteit) voort te zetten en zijn er geen alternatieven. We gaan ervan uit dat deze maatregel tijdelijk is en dat we toewerken naar een situatie waarin iedereen zonder bewijs naar de film kan in Luxor.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.
Let op: Het gele boekje en de vaccinatieregistratie zijn niet geldig als Coronatoegangsbewijs.

Dit geldt in elk geval tot 1 november. Dan zal het OMT met een advies komen of er na 1 november wel/of niet nog gewerkt zal moeten worden met coronatoegangsbewijzen.

De positieve kant van de nieuwe maatregel is dat bioscopen en theaters, en dus ook Luxor, na anderhalf jaar eindelijk weer hun volle capaciteit mogen benutten.
Omdat de verplichte controle tijd kost, vragen we u 20 minuten eerder naar de voorstelling te komen, zodat de film op tijd kan beginnen.

Regel hier je Coronatoegangsbewijs:

 

Instructies voor je bezoek aan Luxor

  • Heb je klachten? Blijf dan thuis. 
  • Kom ruim op tijd (20 min.) de controle neemt meer tijd in beslag dan normaal.
  • Houd je telefoon met de CoronaCheckApp (of je papieren bewijs), ID & filmtickets bij de hand.
  • Bij binnenkomst wordt je Coronatoegangsbewijs gescand & ID; bij groen licht mag je naar binnen en vervolg je je filmbezoek zoals voorheen.
  • Is de zaal nog niet open? Dan kun je eventueel plaatsnemen in Theatercafe en/of een drankje halen. 
  • Wees lief voor elkaar: we zijn zuinig op onze vrijwilligers. 

Directie en medewerkers van Luxor